Anu's Spa henkilökunta

Barbra Ala-Härkki

 • Viruologinen hoito (Närpiön koulutuskeskus 1968)
 • Ebola is a part of Human Resistens (Rotterdamm 1999 ja 2003)
 • Kitumin luolan salat (nettiopintoportaali Vantaa 2012)
 • Askeesin portaat hoitokokonaisuus (Bukarest, Romania 1985)
 • Lisensoitu aromaterapeutti (AT)
 • Masters Degree in Deep Conditioner (The University of Human body, Holland 1998)

Barbra Ala-Härkin tie kohti kehon hyvinvoinnin ammattilaisuutta on pitkä ja vaiherikas Vuonna 1984 Kouvolassa järjestetyssä aikuisten rippikoulussa 80-luvulla Barbra ymmärsi miten ruumis ja henki ovat yhteydessä toisiinsa. Leirin pappina toiminut Juha Palmùs toteutti leirin ankaran puhdas oppisesti. Kova tärkätty pellava, puisen kartun tuntu paljaalla iholla, hyinen avanto, ruisjauhoihin tehty varrasleipä, voi ja suola. Nämä kokemukset eivät unohtuneet ja johtivat Ala-Härkin ainutlaatuiseen ajatteluun. Hän toimi vuosia Memory-seurakuntasalin työntekijänä Helsingissä toteuttaen taiten suunnitellut unique muistelu kokonaisuudet vainajalle.

Barbran elämässä tärkeimmän kokonaisuuden muodostaa Afrikassa vietetyt vuodet. Hän ajautui Ruandan kautta Keniaan ja sieltä Ebola joen varrelle tutustumaan afrikkalaisiin hoitomuotoihin. Näihin aikoihin hän sai Ebola Zaire tartunnan, joka lähes koitui hänen kohtalokseen. Hän vietti 40 päivää ja 40 yötä likaisessa savimajassa muiden ebolaa sairastavien kanssa. Kaikista hänen ruumiinaukoistaan purkautui verta ja kudosnestettä. Yksi toisensa jälkeen savimajalaiset kuolivat ja vain Barbra jäi eloon. Hän ymmärsi omaavansa erityislaatuisen immuniteetin. Vuosien aikana hän kehitteli viruologiaan perustuvan hoitomuodon, jossa kaikki kehossa vaikuttavat pahat nesteet, voimat ja sairaudet taltutetaan lievällä infektoinnilla. Barbra on kulkenut Pasteurin jalanjäljissä ja koetellut niin itseään kuin testeihin osallistuneita, saadakseen aikaan täydellinen viruologiaan perustuvan immuniteettia vahvistavan infektio hoiton.


Sirpa Ruikka

 • Freya-kanavoinnit (BTA-tutkinto I-II, Göteborg, Ruotsi)
 • Bifrost-sateenkaarisilta­hoitaja
 • FMT-ripsiteknikko ja kynsitaiteilija Colours of Rainbow, Ukraina, 2002
 • SerafiKristalliterapeutti BG (Berliini, Saksa)
 • Futhark Runes- riimukivihoitaja

Sirpa Ruikka aloitti kosmetologin työnsä ohessa jo 90-luvun alussa opiskella ikiaikaisten Futhark Runes-riimukivien salattua maailmaa. Häntä johdatettiin ja autettiin tähän tärkeään ja vastuulliseen tehtävään suoraan toisesta ulottuvuudesta, opettajana toimi Odin, muinainen germaaninen jumala. Sirpalle annettiin etuoikeutettu mahdollisuus tutustua Valhallan ihmeisiin. Selvisi pian että tässä ulottuvuudessa Sirpa on Sigfrid, Odinin lähin neuvonantaja. Odinin vaimo Frigga opetti Sirpalle kyvyn siirtää energiaa ja esitti toiveen että Sirpa toimisi "parantavana soturina" kahden ulottuvuuden välillä.

Tässä elämässä Sirpa käyttää samoja, Valhallassa oppimiaan taitojaan ja hyödyntää niitä mm. Serafikristalliterapiassa sekä yhdessä Barbra Ala-Härkin kanssa kehittämässään Bifrost-sateenkaarisilta­terapiassa, jossa matkustetaan henkisen tien siltaa askel kerrallaan. Pitkäkestoisessa ja moniaskelmaisessa terapiassa avaudutaan sisäisten värien taajuuksille, tuoksuille, musiikille ja skandinaavisten jumaluuksien parantaville voimille.

Sirpa toimii useiden henkioppaiden ja Valhalla-tason energioitten avulla. Hän on monella tasolla mediaaninen ihminen. Sirpa on kirjoittanut useita kirjoja työstään “parantavana soturina” ja inkarnoituneena Sigfridinä, tanssivana jumalattarena. Sleipnir-hevosen imettäjä (1994), Vierailija ovella 540 (1996) ja uusimpana Tähkäpäitä ja kääpiölapsia (2003) ovat saavuttaneet merkittävän aseman germaanisten energiahoitajien keskuudessa ja löytäneet tiensä useiden ihmisten kirjahyllyyn.


Tofee photo © Martin Chady licensed under CC BY 2.0

Toffee

Toffee on kultahamsteri Puruvedeltä. Toffee syntyi Kouvolassa 11.1.2011. Nuoresta iästään huolimatta Toffee keskustelee Suomen tunnetuimman väriterapeutin Liisa Isola-Paakkalan kanssa.Lähihoitaja­opiskelija Mira

Lähihoitaja­opiskelija Mira suorittaa opintoihin liittyvää harjoitteluaan Anu's Spassa. Mira on erikoistumassa esteettisiin hoitoihin. Huomioi että Miran opiskelijahintaiset, silti laadukkaat, hoidot ovat tulossa valikoimiin myöhemmin syksyllä 2017.